Loading...
By Ellen Gould Whitero

O oră. Acesta este tot timpul de care dispune un conducător al Şcolii de Sabat pentru a face o impresie durabilă asupra minţilor expuse multor ore de îndoctrinare seculară prin mass media în fiecare săptămână. Scopul acestei cărţi este acela de a ajuta ca această oră să devină cât mai eficientă.
Autoarea oferă instrucţiuni inspirate despre calificările unui profesor, atitudinile potrivirte, metodele de învăţare, disciplina, câştigarea respectului, încurajarea generozităţii, întâmpinarea controverselor şi multe alte subiecte paractice. Profesorul condus de Duhul Sfânt, nu comunică doar informaţii, ci poate da scânteia unui foc sfânt, făcând ca Biblia să devină vie astfel încât principiile ei să fie reproduse în viaţă. Această carte explică cum să fie obţinute acele rezultate care fac Şcoala de Sabat o agenţie câştigătoare de suflete.
Sfaturile ce privesc lucrarea Şcolii de Sabat includ îndrumări de Ellen G. White consemnate în Mărturii asupra lucrării Şcolii de Sabat cât şi sfaturi privind acest domeniu de activitate ce au fost adăugate de atunci în scrierile ei. Lucrătorii şi profesorii şcolii de Sabat, lucrătorii bisericii şi cei ai conferinţelor vor găsi această carte ca fiin nepreţuită în eforturile lor de a clădi o şcoală de Sabat mai puternică. Clasele de formare a profesorilor o vor găsi ca o parte fundamentală a sursei lor de material şi fiecare membru al bisericii o poate studia cu mare folos.

Book code: SSS

Bibliography

ISBN: 

186 Pages

ro

Sfaturi pentru lucrarea Şcolii de Sabat

 - Contents